2017. már 15.

Szakesten VENderland

írta: Birkás Zsófia
Szakesten VENderland

szakest.pngAz egyetemi élet nélkülözhetetlen programjai közé tartoznak a szakestek, amelyek így a tavasz kezdetén, mondhatni nyüzsögnek a Pannon Egyetem háza táján. Természetesen a VEN-en résztvevő csapatok sem hagynak ki egyetlen alkalmat se, ahol be tudnak mutatkozni a mélyen tisztelt publikumnak.
Március 9-e a Pénzügy & Számvitel & Turizmus Szakest éjszakája volt, s készültek is rá rendesen Csodaország szorgos kis lakói. Turizmus témában mi mást is alkothattunk volna, mint drága és bolondos otthonunk, VENderland bemutatását, illetve nem elfelejtve pénzügyeseinket,sajtostallérokkal is készültünk aranytallér fedőnéven.
Másnap, 10-én már a Szilikát szakest ejtett rabul bennünket, akik éppen születésnapjuk ünneplésére készültek. Mi merő kedvességből egy rögtönzött NEM születésnapi dallal készültünk nekik. Meg voltak lufik, süti, és minden ami szem-szájnak ingere.
A lelkes készülődésnek meg is volt az eredménye. Úgy vettük észre, hogy tetszettek a bemutatkozásaink a szakesten résztvevőknek, és reméljük, hogy őket is elkapta a VEN-láz. Gondolom már meg sem kell említenem a hajnalig tartó mezitlábas-összeborulós-mindenki szeret mindenkit táncokat.

Köszönjük szépen a szervezőknek a felejthetetlen bemutatkozásunkat. Mi jól éreztük magunkat, reméljük Ti is, és ne feledjétek, hogy a többi szakesten is feltűnhetünk! (:

Szólj hozzá